Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1

PRESENTATION MATERIALS

PHOTOS / VIDEOS

Official conference photos and HD videos will be made available in the next 2-3 weeks. Please follow @hitbsecconf on Twitter for links or join our Facebook Group

NL PR 001 HITBSecConf2012 in Amsterdam: HITB brengt ‘Turbo Edition’ van HackWEEKDAY naar Nederland

HITB brengt ‘Turbo Edition’ van HackWEEKDAY naar Nederland

Amsterdam, 21 maart 2012 – De organisatie van Hack In The Box is er trots op een nieuwe ‘Turbo Edition ‘ van HackWEEKDAY aan te kunnen kondigen. Deze 24 uur durende “hackathon” is vorig jaar voor het eerst gehouden op de security conferentie in Kuala Lumpur en wordt dit jaar voor het eerst in Amsterdam georganiseerd met enkele verbeteringen zoals uitdagendere speeltijd en grotere prijzen.

De HackWEEKDAY – Turbo Edition is een open competitie die plaats vindt tijdens de HITBSecConf2012 Amsterdam op 24 en 25 mei. De Mozilla Corporation heeft er via haar sponsoring het thema “Browsers & Extensions” aan gegeven. Deelnemers hebben tijdens deze hackathon twaalf uur lang de tijd om hun ideeën te ontwerpen, te programmeren en te implementeren.

De competitie wordt gehouden in twee intensieve zes uur durende sessies. Aan het eind van de twaalf uur zal een jury de winnaars selecteren. De jury zal bestaan uit experts van het HITB core crew team en vertegenwoordiging van Mozilla. De winnaars kunnen naar huis gaan met €1337 aan prijzengeld en hiervoor mogen ze zich vastbijten in het actuele en steeds verder groeiende probleem van web- en clientside security en mogen ze unieke hacks te bedenken.

Youri van der Zwart, één van de organisatoren van HackWEEKDAY Turbo Edition: “Softwareontwikkeling en beveiliging overlappen elkaar vaak en het combineren van beide werelden in deze competitie geeft de unieke mogelijkheid om van elkaar te kunnen leren. HackWEEKDAY probeert deze interesses twee kanten op te verdiepen door te laten zien hoe security en development aan elkaar verwant zijn”.

Hij voegt hier verder aan toe: “We hebben ruimte voor 30 ontwikkelaars en mikken erop om een gelijkwaardige mix te krijgen van professionals en studenten. Om dit te bereiken, zullen de programmeervaardigheden van potentiële deelnemers worden getest door middel van een kwalificatie test. Op grond hiervan selecteren we de beste vijftien studenten en de beste vijftien professionals om naar de conferentie te komen”.

Denk jij dat je het in je hebt om jouw development of security skills met de beste te kunnen meten? Ga naar deze pagina en stuur je code op om een plek bij de vijftien professionals of studenten te kunnen bemachtigen. De registratie sluit op 1 mei 2012. Als je wordt toegelaten, dan ontvang je tevens een gratis pas voor de tweedaagse conferentie (waarde: €899), toegang tot de HackWEEKDAY arena en een kans om de grote namen uit de computer security te ontmoeten (bijvoorbeeld de leden van het wereldwijd erkende iOS jailbreak ‘Dream Team’.

Voor meer informatie over de HITBSecConf2012 Amsterdam en de CTF: http://conference.hitb.nl/hitbsecconf2012ams/ of volg ons op Twitter (#HITB2012AMS)

Okura Hotel Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333, 1072 LH Amsterdam,
The Netherlands

1-Day Intensive Training Sessions – 21st of May / 0900 – 1800

 

SPECIAL OPS 1  - WIRELESS SECURITY KUNGF00

SPECIAL OPS 2  – THE ART OF EXPLOITING SQL INJECTION FLAWS

SPECIAL OPS 3 – MOBILE APPLICATION HACKING – ATTACK & DEFENSE2-Day Hands on Training Sessions – 22nd – 23rd of May / 0900 – 1800

TECH TRAINING 1  – HUNTING WEB ATTACKERS

TECH TRAINING 2  – ADVANCED LINUX EXPLOITATION METHODS

TECH TRAINING 3  - ADVANCED APPLICATION HACKING – ATTACKS, EXPLOITS & DEFENSE

 

 3-Day Hands on Training Sessions – 21st, 22nd & 23rd of May / 0900 – 1800

TECH TRAINING 4  – THE EXPLOIT LABORATORY: ADVANCED EDITION
QUAD TRACK CONFERENCE – 24th & 25th of May / 0900 – 1800

Featuring keynotes by BRUCE SCHNEIER and ANDY ELLISEVENT ORGANIZER

LOCAL PARTNER

PLATINUM SPONSORS

GOLD SPONSORS

TITANIUM SPONSOR (POST CONFERENCE RECEPTION + SPEAKER RECEPTION)

SILVER SPONSOR

HACKWEEKDAY SPONSOR

ALCO_PWN SPONSOR (POST CONFERENCE RECEPTION)

HITB LAB / SIGINT SPONSOR

NETWORK SPONSORS AND UPLINK

ADDITIONAL SUPPORT BY

SUPPORTING MEDIA

FRIENDS OF HITB

Copyright © 2012 Hack In The Box | http://www.hackinthebox.org

( / 10 )